Mediastore Oldenzaal

Mediastore Oldenzaal, maar voor velen bekend als PC Totaal heeft zijn deuren geopend sinds 2001. Een vertrouwd adres waarbij van oudsher top service, lage prijzen, eerlijk advies en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

In onze overzichtelijke winkel met een oppervlakte van maar liefs 600m2 vindt u een ruim assortiment aan consumenten elektronica, waaronder Telefonie, tv’s, soundbars en computers. Maar ook onderdelen zoals batterijen, kabels, telefoon en tablet accessoires enz.

Om u een hoogwaardige ondersteuning te kunnen bieden, beschikt Mediastore Oldenzaal over een eigen Service center. Ons Service center bestaat uit een Service balie, Technische dienst, Telefonische ondersteuning, Service aan huis en een afdeling systeembouw.

Bij Mediastore Oldenzaal wordt u altijd klantvriendelijk geholpen, met tijd en aandacht voor het vak met als doel u volledig te ontzorgen en u een weloverwogen keus te laten maken.

De koffie staat altijd voor u klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − vier =